Temabilde

VÅRE TILBUD

 

AKTIVITETSSENTER

Noter

Det er viktig for oss at hvert enkelte barn opplever å bli anerkjent og verdsatt. Tilbudet gjelder en fast dag i uken mellom kl 17:00 og 19:00, og vi avslutter med enkel kveldsmat.

AKTIVITETER BARNA KAN TA DEL I

  • KREATIVT VERKSTED: Ved hver samling lager barna noe kreativt med bruk av enkle materialer og gode ideer. Mye kan bygges, klippes, males og limes. Barna i alle aldre liker dette.
  • LEGO: Vi har et rom med masse lego og her kan barna utfolde seg kreativt sammen med andre barn og voksne.
  • SPILL: Barna kan utfolde seg i ulike spillaktiviteter som bordspill, brettspill og dataspill. Sjakk er populært blant barna.
  • FRI LEK: Mange barn har lite eller begrenset erfaring med fri lek. Vi tilbyr barna dette i store lokaler med mange lekemuligheter i sammen med trygge voksne.
  • MUSIKK: Vi har en del musikkinstrumenter. Disse kan barna prøve, og etter hvert satser vi på å tilby barna enkel musikkundervisning. Trommer, gitar, piano og mikrofon for sang er veldig populært.
  • DANS: Vi har danseerfarne frivillige som har stor glede av å lære barna dans og bevegelse. Vi har et eget rom med speilvegg til dette.
  • FORELDRE: Mens barna leker kan foreldre bli kjent med hverandre over en kopp kaffe.

BURSDAGSFEIRING

Kake

Bursdagsfeiring er noe som er viktig for alle barn. Ha en dag som er helt deres hvor de blir sett og satt pris på.

Hvem skal du invitere?

På de fleste skoler er det «regler» på hvem man skal inviterte i bursdag. I bursdag gjennom Ressussenteret Unik kan du invitere alle jentene eller guttene i klassen din. Er du over 13 år kan du invitere inntil fem venner.

Hvor skal feiring skje?

Det finnes flere muligheter, først å fremst er det viktig å finne ut hvor det skal feires. Her er det forskjellige alternativer. Det kan være aktuelt å låne, sfo, skole, fritidssenter eller feire det hjemme. Ressurssenteret Unik har også et lokale som er veldig egnet til bursdag som det går an å låne/leie. Kontakt oss så vi kan hjelpe deg.

Hva ønsker dere å spise. Våre alternativer:

Pølse i brød, Hamburger eller hjemmelaget pizza. Og kake, is eller gele til dessert. I tillegg til dette kan dere velge mellom godteposer, godt i skåler, chips eller popkorn.

Til drikke er det rød eller gul husholdingssaft.

Leker og aktiviteter.

Det er gøy med klassiske selskapsleker, som f. eks flasketuten peker på, fiskedam, sett halen på grisen, danselek, stollek, quiz, skattejakt eller se film på storskjerm.

Temabursdag?

Det kan være veldig gøy å ha en temabursdag! Hvis du er veldig interessert i fotball, kan du kanskje feire bursdagen i en fotballhall. Eller du kan ha karnevalbursdag, spillbursdag el. Bare fantasien setter grenser!

Gjennomføring

Vi på Ressusseneteret Unik kan bistå med praktisk og økonomisk hjelp hvis vi ser at det er behov for det.

BURSDAGSFEIRING

Kake

TREFF PÅ DAGTID

Ballonger

Har du barn som deltar på våre aktiviteter vil vi gi deg som er hjemme på dagtid anledning til å komme å treffe andre. Vi spiser en enkel lunsj sammen, og av og til har vi noen aktiviteter.


GRUPPE FOR ALENEFORELDRE

Kaffekopp

Hvis du er alene med barn kan det være fint å treffe andre som er i samme situasjon. Det kan føles trygt og godt å skaffe seg et nettverk av mennesker som man kan snakke med og dele erfaringene med. Hvor man også kan søke råd og veiledning.

Vi har et stort lekeareal, hvor barna kan leke og gjøre aktiviteter. Det er aktiviteter for barn i alderen 0-13 år. Dere som er foreldre kan drikke kaffe og snakke sammen og utveksle positive og negative erfaringer.

Vi er også til hjelp når det er ekstra utfordringer.

GRUPPE FOR ALENEFORELDRE

Kaffekopp

RESSURSBANKEN

Ressursbank-logo

Ressursbanken er ett tilbud som handler om å bistå familier som er brukere av Ressurssenteret Unik med litt mer akutte behov, som for eksempel klær, mat og fritidsaktiviteter.

 
Temabilde